CARTE DE BUCATE PENTRU BOLNAVII DE CANCER PDF

Download Carte de Bucate – Life Style Report this link. Short Description. Download Carte de Bucate – Life Style Description. VALENTINA DAN master în . Un inginer belgian care a aflat, recent, că suferă de cancer terminal şi a ales să îşi pună capăt zilelor prin sinuciderea asistată a subliniat. 3 feb. De altfel, metafora, analogia simplă cu care începe cartea „Miracolul pH-ului” Îi poate ajuta pe bolnavii de cancer să-şi învingă boala, îi poate.

Author: Nalar Akile
Country: Romania
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 11 January 2005
Pages: 435
PDF File Size: 11.43 Mb
ePub File Size: 5.85 Mb
ISBN: 270-2-43040-258-1
Downloads: 21283
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkikazahn

Cititi cartea Studiul China, alcalinizati-va corpul PH-ul sa fie intre 7,45informati-va ce inseamna PH -ul corpului si cum trebuie sa fie aici e una din cheile acestei bolieliminati sursele de stres, incercati terapii vechi de peste de ani, faceti miscare fizica intensa in fiecare zi sportul distruge si el celula canceroasa care traieste in absenta oxigenuluidar mai ales eliminati totalmente proteina animala carne, peste, lapte, oua, branzeturi care hraneste chisturile, tumorile precancerigene si celulele canceroase.

Sandberg, Terje Editions: Pastrati-va gandirea pozitiva, oricat de cumplit de greu ar fi si continuati-va viata. Cercetatoarei i-a fost posibil sa aduca parazitul in trei forme diferite prin stimuli chimici diferiti: Ele sunt chiar in stare sa absoarba si sa digere pana la trei spermii deodata.

Fara de veste ,rapid si fara sa sufere mult.

Chimioterapia si terapia cu radiatii pot favoriza mutatii genetice in celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament, si greu de distrus. Un inlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasa, dar in cantitati moderate.

Aveti teluri pana la moarte. Nu mai fuma fara filtru ci fumeaza tigari bolnavki filtru. Intarirea sistemului imunitar Oentru program de curatire si intarire a fost facut mai degraba pentru conditiile rusesti, unde oamenii, altfel decat in tarile industrializate — se duc in natura pentru a-si procura insasi mijloacele necesare.

  FABOZZI MBS PDF

Ryke Geerd Hamer Matei Georgescu. Coldwell a vindecat cca Aceste celule nu apar, insa, la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde.

Se stie ca prima cauza a cancerului ar fi stresul, a doua ar fi aciditatea din corp, urmata de ultima cauza si cea care pune capac – constipatia. Cautati, informati-va, renuntati la proteina animala, zahar, cafea, alcool, deveniti raw-vegani, stergeti-va toata informatia pe care o aveati pana acum despre bucte si nu numai, si rescrieti pe creier noua informatie pe care o gasiti in carti si pe net, luati legatura cu cahcer.

Si mie mi se pare mai ales idea popularizarii internationale a acestor sfaturi, cam de prost gust. Trichomonadele se stabilesc la organele genitale si se hranesc cu hormoni.

Carte de Bucate – Life Style

Probabil este un val masiv de schimbare. Acesta este adevarul despre care ne ferim sa il scoatem la suprafata. In toate buacte acesti paraziti au fost gasiti in sange de Lebedewa.

Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi timp arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase 8. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional.

Este extrem de toxica pentru celulele corpului. Cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efectuate, inseamna bbucate ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil. In retetele medicale e cunoscuta sub numele de nitrilozida si se extrage din samburii de caisa.

Carte de bucate pentru bolnavii de cancer : meniuri, reţete, suplimente naturiste

Chimioterapia omoara, nu vindeca. Gandurile negre, nemultumirea si barfa nu trebuie sa existe deloc in viata fiindca produc un mediu acid, prielnic bolilor. Secretele murdare ale industriei de procesare a alimentelor. Cititi mai multe despre efectele produselor animale. Vindecarea incepe cu psihicul! Consumati alge precum chlorella si spirulina si vedeti din ce motiv, atat in video-ul de mai sus cat si in postarea de aici.

  CANDY LICKER NOIR PDF

Ryke Geerd Hamer Matei Georgescu https: Intr-un an si 22 de cancre s-a vindecat complet!

Lebedewa a observat cum aceste adenoame cresc des cu un varf ascutit si ds acest varf se rupe brusc datorita gravitatei. Si in mucoasa vaginala trichomonadele sunt in stare sa absoarba spermatozoizi. Pentru medicina clasica se pare ca este numai forma.

Carte de Bucate – Life Style – Free Download PDF

Deci dupa spusele dvstra. Inlocuitorii de zahar, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina sau alte produse Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc au ca baza aspartamul Eo substanta chimica daunatoare. Vezi interviu video aici in engleza. Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau.

Nu folositi vase captusite cu teflon, deoarece s-au gasit prin studii si cercetari, legaturi intre chimicalele din in teflon si diferitele feluri de cancer si in dereglari hormonale asociate direct cu afectiuni ale tiroidei. Stai linistit, nu te voi convinge sa te lasi de carne si lactate. Pe undeva are drptate,dar adevarul este ca Dumnezeu ramane suveran atat in aceasta viata cat si dincolo Exista vindecare, oamenii pot scapa inclusiv de cancer! Intoxicatia cu metale grele poate avea urmari grave pentru starea de sanatate a noastra si a copiilor nostri.