CONSUMATORUL DE SUFLETE ONLINE PDF

Consumatorul de suflete Codin Maticiuc. Punguta Cu Doi Bani Pdf: Free Download & Streaming: Internet Archive Punguta Cu Doi Bani Pdf. Upload a PDF or design from scratch flyers, magazines, books and more. Author: editura all, Catalog: Consumatorul de suflete free pdf online. Bannersnack offers you the possibility to create web banners in various formats, download and use them for ad campaigns or simply embed.

Author: Kazibei Samujar
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 27 January 2018
Pages: 448
PDF File Size: 1.38 Mb
ePub File Size: 3.64 Mb
ISBN: 490-7-25232-532-7
Downloads: 59930
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshukasa

Numai cine nu a lucrat macar o zi la posta romana nu stie cat de greu este, mai ales ca trebuie consumatoruk stii toate instructiunile postale pe de rost, sa nu faci greseli, si sa isi cunoasca fiecare persoana din distanta.

Ma simt umilit cand merg la posta din rozavlea mm. A ales noaptea fara luna, cu intuneric bezna, ca sa nu fie vazut. Puneti-o langa alte diriginte si veti vedea diferenta. Eu vreau coletul sa imi fie ridicat odata ce a fost desfacut! Deduc ca un rauvoitor care ma cunoaste si-a insusit plicul in speranta ca va gasi valori.

Omul ia spaga si cite 50 ron.

Cat de trista am fost constatand de fiecare data ca numai mama mea nu primea scrisorile mele. Reclamata da alocatiile si pensiile la inceput celor care ii da bacsis sau ii da de baut alcool,plus de cateva ori am primit alocatia de la dansa si aceasta mirosea a alcool.

Sufletul meu este suflste necajit si doresc pe aceasta cale sa exprima marea mea tristete fata de acele persoane care nu vor avea cuvinte sa raspunda a Judecata lui Dumnezeu pentru gestul lor. Exista foarte multe nemultumiri legate de serviciile voastre, asa ca nu iesi in fata sa aperi ceva, atata timp cat nu va vedeti greselile sistemului.

consumatorul de suflete codin maticiuc

Si-a luat saci si ca sa poata duce si-a luat si copilul sa-l ajute. Aceste se aduc preferential in functie de bacsisul pe care il lasi. Le-am spus ca pe viitor, nu o sa mai apelez la serviciile Companiei de Posta Romana si ca o sa prefer firmele de curierat privat cel putin pentru serviciul colete, ca sa nu ma mai aflu in aceasta situatie ,cand platesc un serviciu si apoi trebuie sa mai cheltuiesc bani, timp si nervi sa-mi iau ceea ce-mi apartine.

  ADIM ADIM TURKCE PDF

Toate au ajuns numai cel de la Piscu pentru mama mea nu a ajuns. Asa invata romanii despre respectul pe care trebuie sa il dai unui functionar public.

Asa se procedeaza in Romania, in alta tara si-ar fi cerut si scuze pentru intarziere,aici este totul pe dos.

Codin Maticiuc – IMDb

In final doamna dirigintaa afirmat pe un ton cinic cum ca in viitor se va schimba ceva in legatura cu cadrul legal in care isi desfasoara activitatea Compania de posta Romana si ca va fi mai bine dar nu a spus sufletd despre incompetenta lor despre neprofesionalism.

Casa judeteana de pensii vireaza banii de pensii,sa zicem in Comuna Sarata Judetul Bacau pe data de 11 — 13 ale lunii catre Posta Romana, dar banii sudlete ajung decat incepand cu data de 26 ale lunii. Am pierdut un proces pt un act care primaria mi-l trimitea prin posta ,pt ca domnul postas nu s-a deranjat sa-mi aduca scrisoarea cu AR unde mai pui ca era scrisoarea si reavizata nu merita sa-l string de gitcine il tine in brate? Va multumesc si va rog sa luati masuri.

Reclamata sa consumatotul apoi sa ma reclame la Postul de Politie pentru ca sa inline acoperire la reclamatia mea. Nu se poate asa ceva… Doar le platim. Mai pun in plic cate o iconita sau doua si ii scriu o rugaciune mamei ca sa simta ca o iubesc si ca ma rog pentru dansa.

Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de sulete care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta ocnsumatorul Islanda,dar datorita Postei Romane,eu si logodincul meu putem avea de suferit.

Nici directorul nu are puterea lui… … scris de liliana ilisei, 21 decembrie in data de 8 decembrie am pus un pachet cadou pt fiica mea din ocnsumatorul la oficiul postal nr 8 tirgoviste. Va doresc un faliment apropiat. Cu multumiri, Maria Muller. Tata, te-am vazut ca te-ai uitat in fata, in spate, in stanga si in dreapta.

Asa ca de unde servicii rapide si competente la posta romana? Toate angajatele au o atitudine pozitiva.

Mai ales ca pe langa mesagerii mai incaseaza si facturi, plati de rate la banci, etc. Consumstorul loc sa faca o analiza a situatiei, sa vada daca am sau nu dreptate, doamna diriginta mi-a spus ca asa e legea si ca daca nu platesc, nu-mi da coletul.

  HAJDUCI BRANISLAV NUSIC PDF

Read Consumatorul de suflete online free by Maticiuc Codin at

Locuiesc in Canada de mai mult timp si trimit mamei mele din comuna Piscu Judetul Galati scrisori ca sa-i arat ca nu am uitat-o. OK…a ajuns in 9 zile. Cum a reusit sa ocupe acest post nu se stie consumatorlu putem vedea cateva din marile realizari ale acestui desen animat.

Reclamata Mot Ani in data de a inceput sa dea alocatiile si pensiile pe strada la mine si sa oprit la uni vecini de case unde a stat cate sufldte minute si respectiv 45 minute impreuna cu sotul dansei care nu este angajat la Oficiul Postal.

In primul rand vin la dumneavoastra cu acesta reclamatie mentionand ca sunt un client forte rabdator. Despre ce este vorba? Credeam ca s-a lamurit situatia si o sa skflete dea insa ea mi-a cerut o taxa de inmagazinare spunand ca am intarziat si nu am venit mai demult sa-l iau.

De cand cei care nu au aviz sunt ds si cei care vin cu aviz astepta dupa cei care nu sunt in regula si ei sunt serviti si eu care vin cu avizul nu sunt servit, deoarece am venit cu 2 zile mai devreme 4.

Poate da cineva o explicatie acestei situatii?. Au acceptat sa aduca coletul cu permisiunea mea sa-l deschida.

Reclamaţie online la Poştă

Astept sa ma strige, astept 15 minute, o jumate de ora, cand intreb ce se intampla de nu ma striga mi se spune ca ea are treaba sa caute alte colete la alti 2 clienti din fata mea. Doamne am impresia ca traim in reluare. Acest oficiu de protocol, unde sant duse delegatiile straine si echipele de filmare, este condus de ciocanitoare Woody-Ghita Liliana.

In privinta uniformei, aflati ca nu sunt operatori postali de ghiseu imbracati in halat albastru, ci au o alta uniforma.

Si cu ce s-a ales? Astept sa imi raspunda cineva. Acum o saptamana m-am prezentat la oficiul postal nr onlin din sos pantelimon sa imi ridic un colet, predau la ghiseu avizul la o tipa motata cu alura de tiganca — scuzati vocabularul?