HIBRIDNA VOZILA PDF

Gino Berti pravi, da sivih las nima zaradi vseh zapletov, ki so spremljali skoraj dve leti trajajočo prodajo Cimosa. Eden najdaljših prodajnih po. Vijesti iz svijeta električnih vozila na jednom mjestu. Modeli i vrste električnih vozila. Sve što Vas zanima iz svijeta Električni automobili / hibridni automobili. Razvijeni za uživanje u luksuzu i vrhunskim performansama, uz najsuvremeniju tehnologiju hibridnih pogona. Već danas odaberite svoj Lexus i iskusite.

Author: Gunris Yobar
Country: Liechtenstein
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 28 April 2017
Pages: 373
PDF File Size: 20.65 Mb
ePub File Size: 7.41 Mb
ISBN: 627-9-47865-365-3
Downloads: 84983
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mora

Dokazali smo, da smo resni in da se iz posla ne nameravamo umakniti. Brez tega se Cimos ne bo mogel vrniti na pota stare slave.

Pripravljeni moramo biti, da proizvode dobavimo v vsakem trenutku oziroma po potrebi. Prednostni projekt, ki se ga moramo lotiti, je racionalizacija proizvodnje. Vid Ponikvar Ali so vse zmogljivosti Cimosa v tem trenutku zasedene? Tudi proizvodni obrati so v zelo dobrem stanju. Ko kupimo podjetje, ga vedno tudi financiramo.

  C# VARBINARY MAX PDF

Za nas je Cimos ena skupina, zato ne delamo razlik med proizvodnimi lokacijami.

Električni automobili i hibridi sve više na drumovima | Kamatica

Strinjam se s pogoji uporabe. Zakaj ste vozil Cimos? TCH Cogeme in Cimos bosta skupaj postala ena od vodilnih skupin za dobavo avtomobilskih delov.

Boste iz preostalih delov italijanske skupine selili delovna mesta v Slovenijo? Vid Ponikvar Boste kateri del proizvodnje Cimosa ugasnili? Prodajni postopek Cimosa je trajal skoraj dve leti. To zahteva veliko vlaganj in znanja. Veste, kje bom jaz leta ? Prvomajski labodji spev vladarja sindikatov. Imamo devet tovarn na treh celinah. To pa bo stalo veliko denarja.

Gre za nov izziv za vse. Varuh tranzicijskega svetega grala, ki je izgubil spomin. To povsem spremeni naravo proizvodnega procesa.

Premagati smo morali nekaj velikih ovir. Bo to njegov nov lastnik TCH ali slovenske banke? Urejajte svoja razmerja pri Telekomu Slovenije enostavno prek spleta ali mobilne aplikacije Moj Telekom.

Svetovni trendi nam gredo v prid. Smo zelo znana skupina iz severne Italije. Tega ne bi komentiral. Nekatere proizvodne procese in programe bomo ohranili v Cimosu v Kopru, nekatere ne in jih nameravamo prodati. To bo trajalo od dve do tri leta. A zdaj so nujni novi koraki. Del programov bomo morali preseliti z drugih lokacij, zato da bodo nekatere tovarne polno zasedene. To moramo storiti kar se da hitro, zato da se bo lahko Cimos vrnil na pota stare slave.

  ALLEN DULLES EL ARTE DE LA INTELIGENCIA PDF

Zakaj so kupili Cimos? Ker stavijo na hibridna vozila. #intervju

Pripravili smo program prestrukturiranja. Za komentar se prijavite tukaj. Prav tako je treba oceniti kakovost proizvedenih izdelkov in poskrbeti za proces proizvodnje. Sam ne menim tako.

Star sem 65 let. Treba je gledati naprej. Tako preprosto ne gre.