JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Zulkikasa Meztikus
Country: Trinidad & Tobago
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 7 December 2009
Pages: 287
PDF File Size: 10.27 Mb
ePub File Size: 4.93 Mb
ISBN: 744-9-44476-687-2
Downloads: 3177
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gabar

Policija ima informacije da je povezan sa narko-dilerima iz Beograda. Izuzetno je bogat i trenutno poseduje nekoliko lokala. Specijalizovao se za provale u stanove, prodavnice, firme Po broju kriminalnih grupa, odmah je iza Beograda.

Haxa je jedno vreme bio komandir policije u Kosovskoj Mitrovici. Gaborov je pre izvesnog vremena likvidiran u svom automobilu. Vrlo su agresivni, drski i bezobzirni. U njima organizuje i trgovinu belim robljem. Izvesni Velislav iz Prokuplja trguje belim robljem, ali i vara, falsifikuje isprave Prema policijskim saznanjima Zemunska grupa se krajem Prethodno falsifikuju sve potrebne papire, a vozila su, po pravilu, u zemljama iz zagrebaacka su ukradena – skinuta sa osiguranja.

Vozila se kradu po celoj Evropi, a preprodaju u Jugoslaviji. Remember zagregacka Forgot password? Droga je u Boru poseban problem. Okupljaju se, dogovaraju, spremaju strategiju odbrane U vezi je i sa novopazarcem Safetom, od koga, prema operativnim saznanjima, otkupljuje devojke. Prvo mesto pripalo je jednoj dami. SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies.

  1998 BUICK RIVIERA MANUAL PDF

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Nekoliko puta je pritvaran, ali se uvek izvukao. Trenutno je u Holandiji. Policija ima saznanja da se bave i trgovinom narkoticima.

U tom poslu imali su velikog saradanika iz Batajnice. Policijska karakteristika glasi da je vrlo pokretljiv i sklon kocki. Za razliku od ove trojke, izvesni Emilijano, Aleksandar i Nemanja poznati su policiji kao nasilnici i ubice. Za razliku od Novog Sada, u Kragujevcu kao da nema privrednog kriminala.

Ovaj drugi, pored toga, falsifikuje novac i putne isprave. Borba za prostor i nove poslove nastavljena je i dalje. Kikindu su podelile dve organizovane kriminalne grupe. Neki od njih imaju i firme ili u zakup uzimaju kafane i lokale.

Dejana i Igora evidentirala je gnjilanska policija. Registrovani su i kao narkomani. Jedna od ekipa poseduje i agenciju za registraciju i preregistraciju motornih vozila. I na teritoriji Vranja oformljene su tri kriminalne grupe.

Reklame te marke cigareta preplavile su televizijske ekrane. Obijaju prodavnice, magacine, stanove i vozila. Poznati su kao razbojnici, nasilnici i kradljivci vozila. Your consent to our cookies if you continue to use this website. NJihova policijska karakteristika glasi: U Beogradu mu je veza izvesni Dejan, na koga je do sada nekoliko puta pucano.

  KOYAANISQATSI SCORE PDF

Jasnna vreme bili su vrlo bliski sa Luletovom ekipom, a pored droge bave se i reketiranjem, iznudama, uterivanjem dugova Jedna od prvih kriminalnih grupa jeste i ona koju predvodi izvesni Miljko. Sada su se, naizgled, primirili.

Jasna Babić (Author of Zagrebačka mafija)

Ovom poslednjem, specijalnost su poreske utaje, prevare i falsifikovanje isprava. Usput taje i porez. Jedan od lidera ove ekipe je karatista i sportista i predstavlja autoritet za ostale.

Za njima je raspisana centralna poternica. U sukobu su sa ostalim bandama. Tamo nije identifikovana nijedna grupa.